Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Casco

Het Duitse Casco is in 1989 oorspronkelijk opgericht als een klein familiebedrijf dat zich richtte op de productie van hoge kwaliteit helmen met een uitzonderlijke flair. Vandaag de dag is Casco uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van high-end helmen en brillen met een uitzonderlijk mooi design. Casco is gericht op continue innovatie, wat betekent dat de producten van het merk beschikken over goed doordachte ontwerpen in combinatie met de nieuwste technologieën. Alles voor een superieure kwaliteit!

Casco skihelm

Casco steekt veel tijd en energie in het ontwikkelen van helmen die veiligheid op een ideale manier combineren met flexibiliteit en comfort. De producten van Casco voldoen dan ook aan de Europese veiligheidsnormen, zodat u verzekerd bent van een helm die uw hoofd optimaal beschermt. Bij ons kunt u terecht voor een Casco skihelm met vizier of juist een Casco skihelm zonder vizier. Dames, heren en kinderen, hier vindt u het allemaal.

Casco skibril

Casco skibrillen zijn zeer populair onder vele wintersporters wereldwijd dankzij de uitstekende kwaliteit en het mooie design. De skibrillen van Casco zijn verkrijgbaar in een tal van hippe kleuren, zodat u uw skibril perfect kunt matchen met de rest van uw wintersportuitrusting. Een Casco bril zal niet snel beslaan, zorgt voor een breed gezichtsveld bij diverse weersomstandigheden en heeft een hoog ventileren vermogen. Kortom, de ideale aanvulling op uw wintersportuitrusting!