Menu
Menu
Soort Pan
Geschikt voor
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Diameter (cm)
Prijs
Levertijd

Blue Diamond

De pannen van Blue Diamond zijn een goede keuze voor in de keuken. De pannen hebben een prachtige, blauwe kleur en komen in diverse vormen en maten. Of u nu zoekt naar een goede braadpan, koekenpan of steelpan, bij Blue Diamond bent u aan het juiste adres. Blue Diamond doet zijn naam eer aan: de coatings van alle pannen zijn namelijk versterkt met diamanddeeltjes. De pannen zijn verder gemaakt van erg stevig en duurzaam aluminium. Er is genoeg keuze bij Etrias voor dit mooie merk. Zet samen met Blue Diamond pannen de lekkerste maaltijden op tafel!

Blue Diamond koekenpan 28 cm

Met een koekenpan van Blue Diamond kunt u heerlijke maaltijden klaarmaken. Door het formaat van 28 centimeter is de pan groot genoeg om voor meerdere mensen te koken. Blue Diamond pannen hebben een erg sterke coating waar diamantdeeltjes inzitten voor extra stevigheid. Door de mooie, blauwe kleur ziet de koekenpan 28cm er ook nog eens mooi uit.

Blue Diamond wokpan

Op zoek naar een goede wokpan? Neem dan eens een kijkje naar de wokpan van Blue Diamond. Deze wokpan is gemaakt van duurzaam aluminium en de coating is versterkt met diamantdeeltjes. Hierdoor kunt u lang genieten van de wokpan. Door de diepblauwe kleur is het ook nog eens een mooie wokpan. Met de wokpan van Blue Diamond kunt u lekkere wokmaaltijden klaarmaken voor het hele gezin.