Menu
Menu
Type schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bauer schaatsen

In 1927 is het Amerikaanse Bauer opgericht. Sinds die tijd is Bauer een grote speler op het gebied van ijshockey. Bauer maakt diverse producten voor deze sport, zoals ijshockeyschaatsen, sticks en helmen. De producten zijn gemaakt met innovatieve methodes en materialen. Dit levert producten op met een zeer goede kwaliteit die een lange tijd mee gaan. Met Bauer bent u klaar voor het winterseizoen.

Bauer ijshockeyschaatsen

Het merk Bauer maakt sinds 1927 al de beste ijshockeyschaatsen. Het bedrijf is opgericht in Amerika met hart voor de sport. De schaatsen worden gemaakt van zeer goede materialen en hebben veel comfort. Hierdoor schaatsen ze heerlijk tijdens een ijshockeywedstrijd. De super scherpe ijzers geven nog meer comfort zodat u gemakkelijk bochtjes kunt maken. Op Etrias bieden wij verschillende modellen, dit biedt u een ruime keuze.

Bauer schaatsen heren

Zin in een potje ijshockey met uw vrienden? Dan mogen goede schaatsen niet ontbreken in uw kast. Het Amerikaanse merk Bauer heeft de beste ijshockeyschaatsen voor u. De kwaliteit van Bauer is zeer goed. Dit levert veel gemak op tijdens het schaatsen. De fijne ijzers zorgen voor nog meer gemak op de schaatsbaan. Hierdoor kunt u nog beter bochtjes maken. Voor welke Bauer schaatsen gaat u?