Krasverwijderaar Scratch Remover Commandant M5

Krasverwijderaar Scratch Remover Commandant M5

Commandant
€ 14,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
  • EAN: 8716715123744
  • Product: Polish / Krasverwijderaar
  • Merk: Commandant
  • Inhoud: 500 g
  • Voor machinaal en handmatig gebruik
  • Voor fijne krasjes van nagels, takken, wasstraat...
  • Polijst, voedt en herstelt de lak
€ 14,95
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
Commandant M5 Scratch Remover is een polijstpasta voor machinale verwerking. Handmatig is ook mogelijk voor lichte krassen. Commandant M5 Scratch Remover is de perfecte oplossing voor krasjes van wasstraten, nagels en takken en zorgt ervoor dat de dof geworden lak zijn oorspronkelijke glans weer terugkrijgt. Voor langdurige bescherming aftoppen met wax. Referentienummer: Scratch Remover CM55 Commandant.

Commandant

Commandant is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van producten die krasjes, doffe aanslag of andere vormen van lakbeschadigingen op de auto verwijderd. Het bedrijf is ontstaan in de jaren '30. Autotoebehoren biedt waxen van Commandant aan, namelijk waxen die siliconenvrij zijn, waxen met polijstmiddel erin en reinigingsmiddelen. Wanneer u regelmatig gebruikt maakt van de producten van Commandant behoudt uw auto de glans en wordt deze krasvrij. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook