Kapla Voorbeeldboekje Bruin Deel 4

Kapla Voorbeeldboekje Bruin Deel 4

Kapla

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,99

Speciale prijs: € 14,99

Informeer mij wanneer dit product weer leverbaar is.
Specificaties
  • EAN: 0814647004402
  • Voorbeeldboekje
  • Merk: Kapla
  • Deel 4
  • Thema: Dieren
  • Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
Met de bouwstenen van Kapla kan uw kind de meest fantastische gebouwen bouwen. De bouwstenen van Kapla zijn bedoeld om de fantasie van uw kinderen te prikkelen. Mocht de inspiratie even op zijn, dan komt dit voorbeeldboekje goed van pas. In het boekje kunt u prachtige voorbeelden van bouwwerken vinden die uw kinderen met Kapla kunnen maken. Het thema van deel 4 is dieren.

Kapla

Het wereld beroemde Kapla bestaat al sinds 1987 en is een samenvoeging van het begin van de twee woorden KAbouter PLAnkjes. Alle plankjes hebben dezelfde afmeting namelijk 117 x 23,4 en 7,8 mm (l x b x h) en staan in verhouding met elkaar, namelijk 3 diktes voor 1 breedte en 5 breedtes voor 1 lengte. De Kapla plankjes zijn er inmiddels in verschillende kleuren waardoor de meest fantastische bouwwerken gecreëerd kunnen worden. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook