Menu
Menu

Etrias genomineerd voor twee Thuiswinkel Awards

etrias genomineerd voor thuiswinkel awards

Tilburg, 2 februari 2014

Twee webwinkels van e-commerce bedrijf Etrias zijn genomineerd voor de beste webwinkel van Nederland. Op 6 en 27 maart zullen voor de 13e keer de vak- en publieksprijzen worden uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland. In 2013 viel Etrias al in de prijzen met haar webwinkel Bedsupply; dit jaar is deze webwinkel opnieuw genomineerd in de categorie slapen. In de categorie schoenen behoort Laarzenwinkel.com tot de kanshebbers.

Spectaculaire groei
Etrias is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland. Het bedrijf werd in 2011 door drie studenten opgericht en exploiteert inmiddels 24 webwinkels in Nederland, zes in Duitsland en twee in Frankrijk. In 2013 wist het bedrijf de omzet opnieuw te verdubbelen waardoor het steeds dichter in de buurt van de honderd grootse webwinkels van Nederland komt.

Onderscheidend vermogen
Vorig jaar won Etrias geheel onverwacht de prijs voor beste webwinkel van Nederland in de categorie slapen met haar webwinkel Bedsupply. "Deze prijs heeft ons een enorme impuls gegeven en heeft ons gestimuleerd onze webwinkels nog verder te professionaliseren" aldus Stan Verhoeven van Etrias. "We hebben het assortiment nog verder uitgebreid waardoor we nu met meer dan 40.000 artikelen de grootste beddengoed webshop van Nederland hebben. Het is de kunst om de webwinkel ondanks dit enorme assortiment overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden. Daarnaast hebben we enorm ingezet op een uitstekende klantenservice. Het is fantastisch om te zien dat onze klanten ons hiervoor belonen en we opnieuw genomineerd zijn voor een Thuiswinkel Award"

Specifieke doelgroep
De andere genomineerde webwinkel van Etrias is Laarzenwinkel.com. Om zich van grote spelers als Zalando en Omoda te kunnen onderscheiden richt laarzenwinkel zich op een niche binnen de schoenenbranche en heeft zich gespecialiseerd in dameslaarzen met een brede schachtwijdte. Uniek is de kuitwijdtecalculator die de klant helpt een paar laarzen in de webwinkel te vinden dat perfect om haar benen past. Laarzenwinkel is met deze specifieke doelgroep de absolute underdog in de categorie schoenen maar hoopt dankzij haar trouwe klantenkring toch een kans te maken.

Stichting Nationale Thuiswinkel Awards
De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland. Alle webwinkels die online producten en/of diensten verkopen aan Nederlandse consumenten kunnen deelnemen aan de Thuiswinkel Awards. Op 6 maart worden de Publieksprijzen uitgereikt voor webshops met een omzet tot 5 miljoen in The Harbour Club te Amsterdam door Sophie Hilbrand.