Helm Coconuts On Off

Helm Coconuts On Off

Coconuts
€ 34,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
  • Helm
  • Merk: Coconuts
  • Model: On Off
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Spuitgegoten ABS hard plastic
  • Keurmerk: Voldoet aan ASTM F 1447, ANSI Z90-4, CPSC, CE-normen
  • In lengte aan te passen riemsluiting
€ 34,95
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
Deze opvallende en veilige fietshelm van het merk CoConuts stuurt uw kind een stuk veiliger de straat op. De helm heeft een mooi en opvallend ontwerp . Daarnaast voldoet de helm aan belangrijke kwaliteitseisen wat er voor zorgt dat de helm erg veilig is. De riemsluiting is in lengte aan te passen waardoor de helm zo comfortabel mogelijk zit. De ideale helm om uw kind van de juiste bescherming te voorzien, zodat hij/zij zorgen zorgen naar buiten kan.

Coconuts

Het merk CoConuts staat bekend om de veilige en hippe helmen. Alle helmen uit het assortiment voldoen aan de strengste veiligheidseisen en zullen optimale bescherming bieden, ook bij een achter- of zijwaartse val. Door de harde buitenzijde hebben de CoConuts hebben, in tegenstelling tot de foam-helmen, een zeer lange levensduur. Een ander bijkomend voordeel is dat de helmen middels de verstelbare binnenring altijd zijn in te stellen naar de juiste pasvorm. Hierdoor zijn de helmen onder andere geschikt voor gebruik op de (loop)fiets, skelter en step. Daarnaast hebben de helmen een hip en vrolijk design. Met het merk CoConuts is het dus niet meer erg om een helm te dragen. Kortom, u kunt uw kind dus veilig laten spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken! Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook