Glasbehandeling CarPro FlyBy30 Kit

Glasbehandeling CarPro FlyBy30 Kit

CarPro

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 22,95
Informeer mij wanneer dit product weer leverbaar is.
Specificaties
 • EAN: 8809397810320
 • Product: Glasbehandeling
 • Merk: CarPro
 • Inhoud: 120ml
 • 1 CarPro Applicator Pad
 • 1 CeriGlass Applicator Pad
 • 2 Microsuèdedoekjes
 • 1 Microsuèdedoek 40x40cm
 • CarPro CeriGlass Glasspolish 50ml
 • CarPro Eraser reinigingsvloeistof 50ml
 • CarPro FlyBy30 Hydrophobic Windscreen Rain Repellant 20ml
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Veiligheid begint met goed zicht. Vieze vegen, zand, wegvervuiling en insectenresten die door de ruitenwissers worden uitgesmeerd maken het zicht er niet beter op. Hiervoor heeft CarPro de FlyBy30 Kit in huis, die gebruikmaakt van dezelfde nanotechnologie als de andere CarPro producten. Met deze kit doorloopt u alle stappen die het professionele poetsbedrijf doorloopt, maar met betere materialen: met de CeriGlass Glasspolish maakt u uw ruit 100% schoon, zodat een optimale hechting kan plaatsvinden. Daarna neemt u de ruit af met Eraser, zodat het restant van CeriGlass wordt afgevoerd. Vervolgens behandelt u de ruit met FlyBy30 Hydrophobic Windscreen Rain Repellant. Na deze behandeling kan water geen enkele grip meer krijgen op uw ruit: de regendruppels schieten zo van uw ruit af en nemen vervuiling mee. Daarnaast kan niet alleen water niet pakken op het glas, maar ook wegvervuiling, olieresten en insecten kunnen maar moeilijk grip krijgen. Hierdoor is de ruit veel beter schoon te houden en houdt u te allen tijde goed zicht. Bovendien slijten uw ruitenwissers minder hard en is het 's avonds veel rustiger voor de ogen om onderweg te zijn. Een aanrader voor iedere automobilist. Referentienummer: CarPro FlyBy30 Kit 120ml.

CarPro

CarPro is binnen de poetswereld een relatief jonge speler die diverse revoluties op zijn naam heeft staan. De CQuartz lakverzegeling behoort tot de allerbeste in zijn soort en Iron.X mag een technisch hoogstandje genoemd worden. Geen enkel product lukte eerder wat Iron.X voor elkaar krijgt; diepgehechte metaaldeeltjes losweken van de lak en velgen van uw auto door ze simpelweg op te laten lossen (versnelde oxidatie). De productie van CarPro vindt plaats in Korea en het merk is in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten inmiddels al een belangrijke speler geworden. CarPro wordt zowel door professionals als door enthousiaste thuispoetsers gebruikt en boekt verbluffende resultaten. Met CarPro haalt u een product in huis zoals dat nergens anders te vinden is. Zien is geloven, eens geprobeerd gebruikt u nooit meer iets anders. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook