Eipocheerder Scanpan TechnIQ 26 cm
Productbeschrijving
Deze eipocheerder is uit de TechnIQ collectie van het merk Scanpan. De pocheerder maakt het mogelijk om professioneel ogende eieren te maken. Zet de pan op een pan kokend water stop een gekraakt ei in een van de zes plekken. Uw ei zal heerlijk stevig aan de buitenkant zijn en super romig aan de binnenkant. De pan is gemakkelijk schoon te maken door hem in de vaatwasser te doen.
Over Scanpan
Het Deense merk Scanpan biedt al jarenlang de beste keuken-en kookproducten aan. Met een prachtige Scanpan koekenpan kunt u direct aan de slag in de keuken en staat een heerlijk gerecht in een hand omdraai op tafel. Door de uitermate goede kwaliteit van Scanpan blijven de pannen en andere producten een lange tijd netjes in de keuken. Met een item van Scanpan haalt u stijl en comfort in huis.
Specificaties
- EAN
- 083421119858
- Eipocheerder
- Merk
- Scanpan
- Serie
- TechnIQ
- Kleur
- Zilver
- Materiaal
- RVS
- Afmetingen
- 26 x 26 cm
- PFOA-vrij
- Geschikt voor de oven tot 260°
- Kan in vaatwasser
- Zeer eenvoudig te reinigen
Productbeschrijving
Deze eipocheerder is uit de TechnIQ collectie van het merk Scanpan. De pocheerder maakt het mogelijk om professioneel ogende eieren te maken. Zet de pan op een pan kokend water stop een gekraakt ei in een van de zes plekken. Uw ei zal heerlijk stevig aan de buitenkant zijn en super romig aan de binnenkant. De pan is gemakkelijk schoon te maken door hem in de vaatwasser te doen.
Over Scanpan
Het Deense merk Scanpan biedt al jarenlang de beste keuken-en kookproducten aan. Met een prachtige Scanpan koekenpan kunt u direct aan de slag in de keuken en staat een heerlijk gerecht in een hand omdraai op tafel. Door de uitermate goede kwaliteit van Scanpan blijven de pannen en andere producten een lange tijd netjes in de keuken. Met een item van Scanpan haalt u stijl en comfort in huis.
Reviews
Jochen+Bonne
25 februari 2021
handig
- 6 eieren tegelijk
- hoog deksel nodig
Handig om voor 6 een gepocheerd ei gelijktijdig klaar te krijgen.
Wel een deksel nodig om de goed te werken, anders duurt het te lang om de bovenkant ook gestold te krijgen en is het eigeel niet meer lopend.