Druppellader Black & Decker 6V/ 12V

Druppellader Black & Decker 6V/ 12V

Black en Decker
€ 29,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 5035048333693
 • Product: Druppellader
 • Merk: Black & Decker
 • Ingangsvoltage: 230V AC
 • Uitgangsvoltage: 6V/ 12V DC
 • Uitgangsstroom: 1.2A
 • Statusindicatie, accuklemmen, ringaansluitingen, laadmeter, montagegaten
 • Stekker voor gelijkstroomhulpmiddelen
 • Doorlopende aansluiting
 • Geschikt voor accu-onderhoud en winterstalling
€ 29,95
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Deze druppellader is van het bekende merk Black & Decker en heeft een uitgebreid aantal functies. Zo is deze hoogwaardige acculader voorzien van een oplaadindicator, een schakelaar voor de accuspanning, montagegaten, accuklemmen, ringaansluitingen en een stekker voor gelijkstroommiddelen. Deze Black & Decker BDSBC090A heeft een ingangsvoltage van 230V/ AC en een uitgangsvoltage van 6V & 12V DC. De uitgangsstroom van deze druppellader is 1.2 ampère.

Black en Decker

Black & Decker is een Amerikaans merk dat bestaat sinds 1910. Het is een bekend doe-het-zelf merk. Ze produceren onder andere producten die bruikbaar zijn voor je auto. Een simpel power start of een jumpstarter zorgt ervoor dat je je auto kan opstarten zonder dat je kabels nodig hebt. Ook hebben ze een koelbox ontwikkeld die je gemakkelijk kan gebruiken in je auto. Verder heeft Black & Decker verscheidende omvormers, lampen en acculaders. Door het kwaliteitssysteem dat is ontwikkeld door Black & Decker zijn de producten veilig en gemakkelijk in gebruik. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

 1. 4
  15 mei 2017
  Goeie prijs kwaliteit
  Pluspunten
  +
  Compact
  +
  Veelzijdig

  Mooi compacte druppellader. Met meerdere bevestigingsmogelijkheden.

Andere klanten kochten ook