Dakantenne Carcoustic 16 V Universeel 52º Actief

Dakantenne Carcoustic 16 V Universeel 52º Actief

Carcoustic
€ 34,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 8711293200764
 • Product: Dakantenne
 • Merk: Carcoustic
 • Voor dak of spatbord montage
 • Werkt op 16 V spanning
 • Met ovale voet, met kabel
 • Lengte spriet: 37 cm
 • Afmeting voet: 5,5 x 4 cm (ovaal)
 • Hoek antennespriet: 52º
 • Lengte antennekabel: 2,3 m
 • Voor uitstekende ontvangst van radiofrequenties
€ 34,95
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
De antenne van uw auto is een essentieel onderdeel bij het afspelen van radiosignalen via het geluidssysteem van uw auto. Een antenne die niet meer goed werkt, heeft ook invloed op de radio-ontvangst. Deze stevige dakantenne van Carcoustic is een uitstekende optie om op de buitenkant van uw auto te monteren. De antenne heeft een spriet van 37 cm lang die in een hoek van 52º staat. De spriet is aangesloten op een ovale antennevoet van 5,5 bij 4 cm. De vaste antennekabel van 2,3 meter lang zendt DIN signalen door naar de audio-installatie van uw auto. Voor meer antennes kijkt u op Autotoebehoren.

Carcoustic

Carcoustic is een bedrijf dat zich specialiseert in toebehoren voor uw auto-audio. Het bedrijf is een fusie van het originele Carcoustic en de andere grote speler op de auto-audiomarkt, Blankenburg. Hierdoor is het bedrijf in staat een ruim assortiment audiotoebehoren aan te bieden voor uw auto. De producten varieren van antennes tot connectors. De producten van Carcoustic voldoen aan alle internationale eisen en ieder product heeft een veiligheidskeurmerk. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook