Boek Tiny Love Double Sided First Book Meadow Days

Boek Tiny Love Double Sided First Book Meadow Days

Tiny Love
€ 19,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 7290108861990
 • Boek
 • Merk: Tiny Love
 • Serie: Tiny Love Meadow Days
 • Kleur: Multi
 • Materiaal: Kunststof
 • Stimuleert zintuigen, fijne en grove motoriek 
 • Gemaakt van zachte materialen met texturen
 • Helpt uw kind langer op de buik of rug liggen
 • Makkelijk op te vouwen en mee te nemen
 • Geschikt voor kinderen vanaf 0 tot 5 maanden
€ 19,95
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Dit eerste boekje van Tiny Love heeft aan beide kanten een verhaaltje. Aan de ene kant gaat het over dieren in vrolijke kleuren, de andere kant zijn dieren in zwart-wit kleuren. Dit bevordert het zicht, de andere zintuigen en de fijne en grove motoriek van uw kind. Het boek is gemaakt van zachte materialen met texturen en nodigt uit om te ontdekken. Het boek helpt uw kind om langer op de buik of rug te laten liggen en zorgt voor eindeloos vermaak. Het boekje is makkelijk op te vouwen en mee te nemen.

Tiny Love

Tiny Love is het merk in de eerste jaren van uw ouderschap. Het merk produceert producten die een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Zo zorgen de babymobielen er voor dat uw kind zich veilig en geborgen voelt maar ook dingen kan ontdekken zoals licht en geluid. De producten van Tiny Love zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt voor uw kind! Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook