Playmobil

alle Playmobil producten

Playmobil is een razend populair speelgoed merk dat al jarenlang de leukste producten op de markt brengt. Ze maken altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen voor het maken van de bekende 7,5 cm grote poppetjes en al hun bijbehorende gebouwen, voertuigen en accessoires. Van bijna elk thema heeft Playmobil een leuke speelgoedset gemaakt, zodat elk kind zijn/haar favoriete onderwerpen kan terug vinden in zijn/haar speelgoed. Speelgoed dat jarenlang mee gaat en voor uren speelplezier kan zorgen!

1 - 80 van 246

 
Playmobil Lucky`S Huis
SALE

Playmobil Lucky`S Huis

€ 113,99

€ 99,99

Playmobil Sportlokaal
SALE

Playmobil Sportlokaal

€ 53,99

€ 46,99

Playmobil Ziekenwagen
SALE

Playmobil Ziekenwagen

€ 62,99

€ 49,99

Playmobil Keuken
SALE

Playmobil Keuken

€ 27,99

€ 24,99

Playmobil Kruidenier
SALE

Playmobil Kruidenier

€ 41,99

€ 33,99

Playmobil Politie Heli
SALE

Playmobil Politie Heli

€ 38,99

€ 32,99

Playmobil Politiebureau
SALE

Playmobil Politiebureau

€ 123,99

€ 94,99

Playmobil Sie-Team
SALE

Playmobil Sie-Team

€ 15,59

€ 13,99

Playmobil Aquariumshop
SALE

Playmobil Aquariumshop

€ 27,59

€ 21,99

Playmobil Zwembad
SALE

Playmobil Zwembad

€ 39,59

€ 31,99

Playmobil Zee Aquarium
SALE

Playmobil Zee Aquarium

€ 83,99

€ 69,99

Playmobil Gezinswagen
SALE

Playmobil Gezinswagen

€ 39,59

€ 29,99

Playmobil Skihut
SALE

Playmobil Skihut

€ 83,99

€ 69,99

1 - 80 van 246

Playmobil Ghostbusters

De Playmobil Ghostbuster collectie is volledig gebaseerd op de populaire Ghostbuster films. Vang enge monsters of ga op avontuur met je favoriete Ghostbuster vrienden. Versla de Marshmallow man en geniet vervolgens van een welverdiende maaltijd bij de hotdogkraam. Met de Playmobil Ghostbusters serie kan het allemaal!


Playmobil Country

In de Playmobil Country draait alles om het leven op de boerderij en op het platteland. De Playmobil Country speelsets bestaan uit leuke boerderijdieren, paardenwagens, ponyparks en bijbehorende boerderij huizen. De Playmobil Country serie is bovendien uit te breiden met speelsets uit de andere Playmobil collecties zoals helikopters en quads, voor een complete ervaring. De Playmobil Country collectie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en helpt uw kindje bij het ontwikkelen van de motorriek.


Playmobil City Life

De Playmobil City Life collectie draait volledig om het leven in de stad. De speelsets voor deze serie bestaan dan ook uit gebouwen zoals winkels, dierentuinen, woonhuizen, maar ook uit families en voertuigen. Het stadsleven komt zo pas echt tot leven! Met de Playmobil CIty Life serie is uw kindje verzekerd van urenlang speelplezier.


Playmobil Dragons

Kinderdromen worden werkelijkheid met de Playmobil Dragons collectie. Op jonge leeftijd zijn vele jongens en meisjes al gefascineerd door fantasiewerelden vol vliegende beesten en vuurspuwende monsters. Deze fantasie wordt nu werkelijkheid met de Playmobil Dragons serie. Kies uit diverse soorten draken en schepen en combineer de Playmobil Dragons collectie met andere collecties van Playmobil om zo een extra spannend verhaal te creëren. Met de Playmobil Dragons collectie hoeft uw kleine zich nooit te vervelen!


Playmobil City Action

De Playmobil City Action biedt uw kind een wereld vol actie waarin ze alles kunnen vinden om hun eigen stad te bouwen. Help de kustwacht bij het uitvoeren van een reddingsactie of breng een bezoekje aan het vliegveld en ga op reis. Met de Playmobil City Action serie heb jij het voor het zeggen! Kies uit speelsets zoals brandweerkazernes, politiebureaus en nog veel meer.


Playmobil Knights

De Playmobil Knights collectie neemt je mee naar een wereld vol ridders, kastelen en kruistochten. De serie is dan ook perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de middeleeuwen. Red de bange prinses uit het kasteel of doe mee aan een toernooi. Na een lange dag vol avonturen rust je gewoon lekker uit in het kasteel. Met de Playmobil Knights collectie worden de wildste fantasieën werkelijkheid.