Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Serie
Inclusief Deksel
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Wasmanden

De perfecte wasmand is er één die functioneel is en die er stijlvol uitziet in uw huis. Bij Etrias bieden wij diverse wasmanden van diverse topmerken aan die aan deze twee criteria voldoen. Denk hierbij aan Aquanova wasmanden, Joseph Joseph wasmanden of Decor Walther wasmanden. We hebben wasmanden met of zonder deksel en met één of meerdere compartimenten. Ook zijn er diverse stijlen, kleuren en materialen te vinden. Zo kunt u precies een kwalitatieve wasmand uitzoeken die bij uw wensen en stijl past.

Wasmand zwart

Als u op zoek bent naar een mooie én functionele zwarte wasmand, dan bent u bij het goede adres bij Etrias. Wij bieden zwarte wasmanden aan van kwaliteitsmerken zoals Aquanova, Kela en Blomus. Binnen het assortiment aan zwarte wasmanden zijn er nog diverse mogelijkheden. Zo hebben we wasmanden zonder deksel en met deksel en hebben we wasmanden in materialen als RVS, kunststof en zelfs leer. Door dit brede aanbod zit er altijd een zwarte wasmand tussen die bij uw huis past.

Wasmand met deksel

Bent u op zoek naar een wasmand met deksel voor in uw badkamer? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Etrias. Diverse topmerken zoals Decor Walther en Aquanova bieden hier hun hoge kwaliteit wasmanden met deksel aan. Deze komen in diverse kleuren, materialen en modellen. Op deze manier past er altijd een wasmand met deksel bij u.