Overschoenen

Een paar goede overschoenen zijn onmisbaar voor de echte wielrenliefhebber. Overschoenen houden uw voeten heerlijk warm en droog tijdens koude en gure omstandigheden en voorkomen dat uw spieren verkrampen door de kou. Bovendien beschermen overschoenen uw mooie fietsschoenen tegen regen en vuil. Kortom, een essentieel onderdeel van uw wieleruitrusting!
 

Regenoverschoen

In onze collectie overschoenen vindt u zowel waterdichte overschoenen die uw voeten beschermen tegen de regen, als dikke overschoenen die uw voeten heerlijk warm houden tijdens het fietsen in koudere periodes. Waar u voorkeur dus ook naar uitgaat, hier vindt u het allemaal.

Castelli overschoen

Het Italiaanse Castelli staat bekend om haar high-tech wielerkleding van hoogwaardige kwaliteit. Het merk heeft echter ook een schitterende collectie overschoenen die een uitstekende aanvulling zijn op uw wieleruitrusting. Kiest u voor een Castelli overschoen, dan kiest u voor kwaliteit.

Sealskinz overschoen

Sealskinz creëert producten die u heerlijk warm en droog houden tijdens uw fietstochten. Iets dat in een land zoals Nederland zeker geen overbodige luxe is. Sealskinz overschoenen zijn geen uitzondering op de regel en bieden dan ook alle warmte die u nodig heeft tijdens een training of een lange tocht.

Santini overschoen

Santini's passie voor wielrennen is duidelijk in al haar producten terug te zien. Zo ook in de overschoenen van het merk. Een Santini overschoen houdt uw voeten heerlijk warm en zal u zeker niet teleurstellen. Santini overschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten.