Sport

Longboards

Bekijk hier ons grote aanbod longboards. Onze longboards zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste merken. Zo vindt u bij Etrias longboards van de bekende merken Brunotti, Nijdam en Osprey. De longboards voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben. In ons assortiment vindt u longboards in de stoerste en sportiefste kleuren. Bestellen op Etrias.nl gaat eenvoudig en snel.

Inline skates

Inline skates, ook wel skates of skeelers genoemd, zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Het assortiment inline skates bestaat onder andere uit de bekende kwaliteitsmerken Fila, Nijdam en Rollerblade. Skeelers zijn er in vele prijsklassen. Etrias heeft het allemaal; van goedkope skeelers tot skeelers van een paar honderd euro. Zo vindt u altijd een paar die bij en uw portemonnee passen. Let er tijdens de aanschaf van inline skates op dat u de juiste maat koopt. Selecteer uw wensen in het keuzemenu op de pagina.

Skateboards

Bij Etrias kunt u online skateboards kopen van de bekende kwaliteitsmerken Nijdam en Ram. Hier vindt u de mooiste skateboards in verschillende maten en kleuren. Zeker als skateboarden uw hobby is, is het verstandig om een goede investering te doen in een kwalitatief goed skateboard waar u jarenlang van kunt genieten. Betalingen kunnen online worden geregeld en u kunt uw aankopen thuis laten bezorgen.

Bescherming

Alle beschermingsartikelen vindt u in deze categorie. Skateboarden, longboarden en skaten zijn allemaal sporten waarbij een goede bescherming van cruciaal belang is. Goede bescherming voorkomt blauwe plekken of blessures. Ook al bent u erg goed in skaten of boarden u loopt altijd het risico dat u valt door een steentje of een slecht wegdek. De beschermers zijn voorzien van schokabsorberende stukken die de klap opvangen indien u valt. Bestellen gaat makkelijk en snel op Etrias.nl. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Voetballen

Hier vindt u een ruim assortiment voetballen en voetbalgoals. Dankzij het brede assortiment vindt u altijd een bal die bij u passen. Voetballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bestellen gaat eenvoudig en snel op Etrias.nl. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Vrijwel alle producten zijn op voorraad waardoor wij deze dezelfde dag nog kunnen aanbieden aan PostNL. Selecteer het gewenste product in het keuzemenu van de pagina en bestel uw voetbal of goaltje voordelig en gemakkelijk online.

Hardlopen

Bekijk hier alle hardloopartikelen. Op Etrias vindt u hardloopkleding en hardloopschoenen in alle soorten en maten van bekende kwaliteitsmerken. De hardloopartikelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor de beste pasvorm. Hierdoor krijgt u geen last van irritaties tijdens het hardlopen. Met deze artikelen kunt u zich helemaal klaarmaken voor lange afstanden. Bestellen via Etrias is gemakkelijk en snel! U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal en heeft ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice.