Fietsen

Fietsen

Op bovenstaande pagina heeft u een uitgebreid overzicht gevonden van alle fiets gerelateerde producten uit ons assortiment. Van producten voor uw veiligheid (fietshelmen) en de veiligheid van uw kind (kinderzitjes) tot aan de veiligheid van uw fiets (fietssloten), alles vindt u terug op deze pagina. Mocht het bovenstaande overzicht te uitgebreid zijn voor uw zoekopdracht, dan raden wij aan om gebruik te maken van de filters aan de linkerzijde van de pagina.

Fietskarren

De kwaliteitsproducten van onder andere de merken Burley en Thule zorgen ervoor dat uw kind(eren), huisdier(en) of bagage uiterst veilig worden vervoerd. Bestellen gaat eenvoudig en snel op Etrias.nl. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Kinderzitjes

Wij hebben een breed assortiment kinderzitjes van bekende kwaliteitsmerken zoals Bobike, Qibbel en Yepp in het assortiment. Een kinderzitje biedt bescherming voor een kind zodat hij of zij uiterst veilig mee op de fiets kan. Het is belangrijk dat u het juiste kinderzitje voor uw kindje uitzoekt door te selecteren op leeftijd, gewicht en/of lengte van uw kindje. Advies nodig bij de aanschaf van een kinderzitje? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Fietshelmen

Naast kinderzitjes, fietskarren en fietssloten biedt Etrias een ruim assortiment fietshelmen. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker de geschikte helm voor uw kind. Om de veiligheid van uw kind te kunnen garanderen is een helm zeker aan te raden. Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste producten te vinden. Klik op de producten voor meer informatie of om direct online te bestellen.

Fietstassen

Hier vindt u een ruim assortiment fietstassen in verschillende soorten materialen, kleuren en merken. Bestellen gaat eenvoudig bij ons. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL of Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Fietssloten

Bekijk hier het hele assortiment fietssloten. Hier vindt u sloten van onder andere de merken AXA, Abus en Crazy Safety. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en daarom geldt voor de meesten van deze merken dat de sloten jarenlang meegaan. Bekijk hier het hele assortiment. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.