Menu
Menu
Type Product
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Emile Henry

Het Franse Emile Henry is in 1850 opgericht door Jacques Henry. Het merk staat met name bekend om haar hoogwaardige kwaliteit producten voor in de keuken. Emile Henry beschikt over een ruim assortiment in braad- en stoofpannen maar biedt ook prachtige ovenschalen aan. Elk product van het Franse merk wordt gezien als een uniek product. Daarnaast wordt een groot deel van de collectie gemaakt met de hand en voorzien van de initialen van de medewerker die het product heeft geproduceerd. De pannen en schalen van Emile Henry gaan jarenlang mee door de topkwaliteit van de producten.

Emile Henry broodbakvorm

Of u nu een ovenschaal of braadpan nodig heeft, bij Emile Henry kunt u terecht voor het juiste keukengerei. Het merk staat al sinds 1850 bekend om de hoge kwaliteit en de technische vaardigheden van de producten. Elk product van het Franse merk is uniek. Maak heerlijk gerechten klaar met de geweldige kookproducten van het merk. Kijk aan de linkerzijde van de pagina om te selecteren op uw specifieke wensen en behoeften zoals de prijs en het type.

Emile Henry Tajine

Hierboven zijn ook tajine van Emile Henry te vinden. De tajine is een stoofpot van aardewerken gemaakt. Smaken trekken op deze manier goed in het gerecht. De speciale deksel die in een puntige vorm loopt zorgt ervoor dat het vocht terugloopt in het gerecht en dit houdt het gerecht sappig en smaakvol.