Vogels

Vogels

Bekijk hier alle producten voor vogels. Een groot assortiment vogelkooien, badhuisjes, bodembedekking, nestkasjes en natuurlijk vogelvoer. Maak een bezoekje aan de fysieke dierenwinkel overbodig door uw vogel producten eenvoudig online te bestellen.

Vogelvoer

Bekijk hier het hele assortiment vogelvoer met onder andere de kwaliteitsmerken CeDe, Kasper, Beaphar, Witte Molen Vitakraft en Vadigran. Het is belangrijk om de juiste voeding voor uw vogel te hebben. Bij het kiezen van het juiste voer moet u rekening houden met de soort vogel dat u hebt. Advies nodig bij de aanschaf van het juiste vogelvoer? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Bodembedekking

Met deze producten houdt u uw aquarium prefect schoon. Hier vindt u onder andere verschillende soorten houtsnippers en strooisels voor in uw vogelkooi. Een schone kooi draagt bij aan de gezondheid van uw vogel. Bekijk hier het hele assortiment bodembedekking. Vrijwel alle producten zijn op voorraad waardoor wij deze dezelfde dag nog kunnen aanbieden aan PostNL.

Verzorging

In deze categorie vindt u een breed assortiment verzorgingsproducten. Onder andere vindt u hier vogelmedicijnen, nestmateriaal, nestkastjes en badhuisjes van verschillende kwaliteitsmerken. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker de juiste producten voor uw vogel. Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste producten te vinden. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Kooien

Hier vindt u een ruim assortiment kooien voor uw vogel in verschillende soorten materialen, kleuren en merken. Bestellen gaat eenvoudig bij ons. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL of Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Accessoires

Etrias biedt naast een ruim assortiment vogelvoer, kooien en verzorgingsproducten ook een assortiment accessoires. Hier vindt u onder andere speelgoed, voerbakken, drinkbakken, bodembedekking en andere praktische producten van verschillende kwaliteitsmerken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.