Vissen

Vissen

Vissen hebben veel aandacht en tijd nodig. Bespaar nu uw bezoekje aan de fysieke dierenwinkel door eenvoudig en voordelig uw aquarium benodigdheden online te bestellen bij Etrias. In ons online warenhuis vindt u onder andere bodembedekking, aquariumplanten, aquariumverlichting, ornamenten voor het aquarium en de vissenkom en natuurlijk vissenvoer.

Vissenvoer

Bekijk hier het hele assortiment vissenvoer met onder andere de kwaliteitsmerken Beeztees, Competition en Tetra. Het is belangrijk om de juiste voeding voor uw vis te hebben. Bij het kiezen van het juiste voer moet u rekening houden met het type vis dat u hebt. Advies nodig bij de aanschaf van het juiste vissenvoer? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Aquariumreinigers

Met deze producten houdt u uw aquarium prefect schoon. Hier vindt u onder andere bodemzuigers en aquariumfilters. Een schoon aquarium draagt bij aan de gezondheid van uw vissen. Bekijk hier het hele assortiment aquariumreinigers. Vrijwel alle producten zijn op voorraad waardoor wij deze dezelfde dag nog kunnen aanbieden aan PostNL.

Verzorging

In deze categorie vindt u een breed assortiment verzorgingsproducten. Onder andere vindt u hier vissenmedicijnen, plantenverzorging, waterverzorging en vangnetjes van verschillende kwaliteitsmerken. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker de juiste producten voor uw vis. Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste producten te vinden. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Aquaria & Kommen

Hier vindt u een ruim assortiment aquaria en kommen voor uw vis in verschillende soorten materialen, kleuren en merken. Bestellen gaat eenvoudig bij ons. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL of Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Accessoires

Etrias biedt naast een ruim assortiment vissenvoer, aquaria, kommen en verzorgingsproducten ook een assortiment accessoires. Hier vindt u onder andere aquariumgrind, waterfilters, vissenmedicijnen, decoratie en andere praktische producten van verschillende kwaliteitsmerken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.