Knaagdieren

Knaagdieren

Bekijk hier alle producten voor uw knaagdier, variërend van konijnenvoer en hamsterkooien tot bodembedekking en verstopplekken. Etrias biedt u enkel en alleen producten van de hoogste kwaliteit en de beste merken, zoals Beaphar, Nobby, Pet Products en Supreme. Wij bieden ook knaagdiervoer voor onder andere ratten, muizen, gerbils, degoes en chinchillas.

Knaagdierenvoer

Bekijk hier het hele assortiment knaagdierenvoer met onder andere de kwaliteitsmerken Hope Farms, ESVE, Supreme en Vitakraft. Het is belangrijk om de juiste voeding voor uw huisdier te hebben. Bij het kiezen van het juiste voer moet u rekening houden met de verschillende soorten knaagdierenvoer. Advies nodig bij de aanschaf van het juiste knaagdierenvoer? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Knaagdieren Looprad

Met deze loopraden kan uw huisdier al zijn energie kwijt. Daarnaast zijn de molens ook nog eens goed voor de gezondheid van uw huisdier. De loopraden zijn van hoge kwaliteit en te verkrijgen in verschillende maten, prijsklassen en materialen. Bekijk hier het hele assortiment loopraden. Vrijwel alle producten zijn op voorraad waardoor wij deze dezelfde dag nog kunnen aanbieden aan PostNL.

Verzorging

In deze categorie vindt u een breed assortiment verzorgingsproducten. Onder andere vindt u hier borstels, shampoo, speelgoed, kooien en voer- en drinkbakken van verschillende kwaliteitsmerken. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker de producten voor uw knaagdier. Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste producten te vinden. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Kooien & Transport

Hier vindt u een ruim assortiment kooien en transport producten voor uw knaagdier in verschillende soorten materialen, kleuren en merken. Bestellen gaat eenvoudig bij ons. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL of Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Accessoires

Etrias biedt naast een ruim assortiment knaagdierenvoer, knaagdierenmanden en verzorgingsproducten ook een assortiment accessoires. Hier vindt u onder andere drinkflessen, speelgoed, voerbakken en andere praktische producten van verschillende kwaliteitsmerken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.