Katten

Katten

Bekijk hier ons grote assortiment kattenproducten. Voor alle kattenkussens, kattenmanden, krabpalen, speelgoed en natuurlijk kattenvoeding bent u bij Etrias aan het juiste adres. Maak een bezoek aan de fysieke dierenspeciaalzaak voortaan overbodig door alle producten voor uw kat eenvoudig thuis te laten bezorgen. Wij bieden enkel producten aan van de hoogste kwaliteit en de beste merken, zoals Whiskas, Beaphar, Felix en Vitakraft.

Kattenvoer

Bekijk hier het hele assortiment kattenvoer met onder andere de kwaliteitsmerken Beaphar, Gimpet, Hills, Prins en Vitakraft. Het is belangrijk om de juiste voeding voor uw kat te hebben. Bij het kiezen van kattenvoer moet u rekening houden met de levensfase van uw kat en de soort voeding voor uw kat. Advies nodig bij de aanschaf van het juiste kattenvoer? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Kattenluik

Wij hebben een breed assortiment kattenluiken van verschillende materialen en in verschillende maten. Met deze luiken kan uw kat altijd naar binnen of buiten. Bekijk hier het hele assortiment kattenluiken. Advies nodig bij de aanschaf van een kattenluik? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Verzorging

In deze categorie vindt u een breed assortiment verzorgingsproducten. Onder andere vindt u hier borstels, shampoo, speelgoed, halsbanden en voer- en drinkbakken van verschillende kwaliteitsmerken. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker de juiste producten voor uw kat. Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste producten te vinden. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Manden & Transport

Hier vindt u een ruim assortiment manden en transport producten voor uw kat in verschillende soorten materialen, kleuren en merken. Bestellen gaat eenvoudig bij ons. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL of Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Accessoires

Etrias biedt naast een ruim assortiment kattenvoer, kattenmanden en verzorgingsproducten ook een assortiment accessoires. Hier vindt u onder andere krabpalen, borstels, speeltjes en andere praktische producten van verschillende kwaliteitsmerken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.