Honden

Honden

Bekijk hier ons grote assortiment hondenproducten, zoals hondenvoer, hondenmanden, hondenriemen, verzorgingsproducten en hondenaccessoires. Etrias biedt enkel producten van de hoogste kwaliteit en beste merken, zoals Beneful, Beaphar, Hills, Pets&Joy en vele andere merken. In het keuzemenu aan de linkerkant kunt u uw wensen en behoeften met betrekking tot de producten voor uw hond selecteren en voordelig en eenvoudig online bestellen.

Hondenvoer

Bekijk hier het hele assortiment hondenvoer met onder andere de kwaliteitsmerken Pedigree, Hills, Eukanuba, Delisnacks en Beaphar. Het is belangrijk om de juiste voeding voor uw hond te hebben. Bij het kiezen van hondenvoer moet u onder andere rekening houden met de levensfase van uw hond en de grootte van uw hond. Advies nodig bij de aanschaf van het juiste hondenvoer? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Hondenluik

Wij hebben een breed assortiment hondenluiken van verschillende materialen en in verschillende maten. Met deze luiken kan uw hond altijd naar binnen of buiten. Bekijk hier het hele assortiment hondenluiken. Advies nodig bij de aanschaf van een hondenluik? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Verzorging

In deze categorie vindt u een breed assortiment verzorgingsproducten. Onder andere vindt u hier borstels, shampoo, speelgoed, halsbanden en voer- en drinkbakken van verschillende kwaliteitsmerken. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker de juiste producten voor uw hond. Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste producten te vinden. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Manden & Transport

Hier vindt u een ruim assortiment manden en transport producten in verschillende soorten materialen, kleuren en merken. Bestellen gaat eenvoudig bij ons. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL of Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Accessoires

Etrias biedt naast een ruim assortiment hondenvoer, hondenmanden en verzorgingsproducten ook een assortiment accessoires. Hier vindt u onder andere hondenkleding, hondenfluitjes, hondenspeelgoed en andere praktische producten van verschillende kwaliteitsmerken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.