Huisdieren

Huisdieren

Bekijk hier onze speciale dierenafdeling. Voor alle soorten honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen heeft Etrias een groot assortiment huisdierbenodigdheden. Ons grote aanbod voeding, huisjes en kooien, speelgoed en accessoires zorgen ervoor dat u geen ritjes meer hoeft te maken naar de dierenspeciaalzaak. U kunt ook bij ons terecht voor een hondenbench, kattenmand, vogelkooi, hamsterkooi of aquarium.

Honden

Bekijk hier het ruime assortiment hondenproducten, met onder andere hondenvoer, hondenmanden, hondenriemen, verzorgingsproducten en hondenaccessoires. U bestelt nu gemakkelijk uw hondenproducten online en deze wordt vanaf € 50,- gratis bij u thuisbezorgd. Natuurlijk bieden wij ook voor buiten enkel de hoogste kwaliteit producten en de beste merken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen het speelgoed.

Katten

Etrias is de webwinkel voor alle kattenproducten met de beste merken, zoals zoals Whiskas, Beaphar, Felix en Vitakraft. Ons grote aanbod voeding, manden en kooien, speelgoed en accessoires zorgen ervoor dat u geen ritjes meer hoeft te maken naar de dierenspeciaalzaak. Bekijk hier het hele assortiment.

Vissen

Hier vindt u producten als vissenvoer, aquariums, vissenkommen, vangnetjes en andere visaccessoires. Het bestellen van visproducten kan snel en is erg eenvoudig. Met de selectiemogelijkheid kiest u de perfecte producten die bij u en uw vis passen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Knaagdieren

Wij hebben hier alle producten voor uw knaagdier. Bestellen via Etrias.nl is gemakkelijk en snel! U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal en heeft ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis. Natuurlijk bieden wij ook voor buiten enkel de hoogste kwaliteit producten en de beste merken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de producten voor knaagdieren.

Vogels

Bekijk het assortiment vogelkooien, badhuisjes, bodembedekking, nestkasjes en natuurlijk vogelvoerhier.. Het is belangrijk om te weten wat de juiste voeding is voor uw vogel. Etrias biedt verschillende soorten vogelvoer aan. Bekijk hier het hele assortiment vogelvoer van onder andere de merken Nutribird, Kasper, Vitakraft en Witte Molen. Maak een bezoekje aan de fysieke dierenwinkel overbodig door uw vogel producten eenvoudig online te bestellen.