Klompen

Hieronder staat een mooi overzicht met de beste dames klompen van Etrias.nl. Deze klompen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van stevige materialen. Er zijn uiteenlopende modellen, zoals klompen met een houten of PU-loopzool, klompen die waterdicht zijn, klompen met een gesloten of open hiel en nog veel meer. Gebruik de filter om uw wensen te selecteren en een speciaal voor u aangepast aanbod te zien.

1 - 80 van 429

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 429

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Dames klompen

Hierboven vindt u een groot aanbod aan dames klompen. Bij Etrias vindt u klompen in verschillende kleuren, gemaakt van verschillende materialen en verschillende uitvoeringen. Of u nou op zoek bent naar werkklompen, medische klompen of tuinklompen, hier vindt u het allemaal!

Dames klomp met open hiel

Etrias heeft een divers assortiment van klompen met een open hiel. Een open hiel is prettig, omdat u zo gemakkelijk in en uit de klomp kunt stappen. Daarnaast geeft een klomp met open hiel u meer bewegingsvrijheid. Bekijk hierboven alle damesklompen met open hiel.

Dames klomp met gesloten hiel

Een klomp met een gesloten hiel zorgt ervoor dat uw voet goed in de klomp blijft zitten. Deze klompen hebben een hoog loopcomfort en zijn erg functioneel om binnen en buiten te dragen. Een klomp met gesloten hiel wordt ook vaak gebruikt als werkklomp.

Medische klomp

Bij Etrias vindt u ook een uitgebreide collectie medische klompen. Deze klompen zijn geschikt voor dames die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Het gezondheidsvoetbed van deze klompen maakt urenlang lopen of staan comfortabel. Bovendien zijn medische klompen eenvoudig te reinigen op hoge temperaturen.