Veiligheid

Veiligheid

Wij van Etrias Webwinkels willen natuurlijk het allerbeste voor u tijdens een autorit. Daarom hebben wij in onze webshop verschillende artikelen die de veiligheid van u en uw inzittende een stuk verhogen. Vooral kinderen zijn erg kwetsbaar en daarvoor hebben wij diverse kinderzitjes. Ook vindt u verschillende auto alarmsystemen in het assortiment. Ook voor de aankoop van sneeuwkettingen bent u bij ons aan het juist adres. De filter kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven.

Sneeuwkettingen

Etrias is de expert op het gebied van sneeuwkettingen en werkt samen met topmerken als Pewag, Thule en Weissenfels. U kunt eenvoudig op basis van uw bandenmaat de sneeuwkettingen vinden die u nodig heeft. Gebruik hiervoor de tool bovenaan de pagina en u ziet welke sneeuwkettingen geschikt zijn voor uw auto en banden. Indien u advies nodig heeft bij de aanschaf van sneeuwkettingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Autostoeltjes

Wij hebben een breed assortiment autostoeltjes van bekende kwaliteitsmerken zoals Maxi Cosi en Cybex in het assortiment. Een autostoeltje biedt bescherming voor een kind zodat hij of zij uiterst veilig in de auto kan. Het is belangrijk dat u het juiste autostoeltje voor uw kindje uitzoekt door te selecteren op leeftijd, gewicht en/of lengte van uw kindje. Advies nodig bij de aanschaf van een autostoeltje? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Autostoel accessoires

Naast autostoeltjes biedt Etrias een ruim assortiment autostoel accessoires. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker de geschikte accessoires voor uw autostoeltje(s). Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste producten te vinden. Klik op de producten voor meer informatie of om uw producten direct online te bestellen.

Startkabels

Het kan u altijd een keer gebeuren dat uw auto na enige tijd niet meer start, omdat de accu leeg is. Dit komt vooral voor indien u veel korte ritjes rijdt. Startkabels helpen je weer snel de weg op. Hier vindt u een ruim assortiment startkabels in verschillende soorten. Bestellen gaat eenvoudig bij ons. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL of Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.

Pech onderweg

Het assortiment van onder andere het merk Carpoint bestaat uit diverse EHBO sets, veiligheidsvesten en brandblussers. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kunt u maar beter goede hulpmiddelen in uw auto hebben liggen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.