Transport & Bagage

Transport & Bagage

Het vervoeren van fietsen, parkeerspullen of ski's kan vergemakkelijkt worden door de juiste dragers aan te schaffen. Etrias Webwinkels heeft een ruim assortiment dakdragers, dakkoffers en fietsendragers. Naast het praktische gedeelte, is het juist vervoeren van bepaalde spullen ook veel veiliger en zo voorkomt u ook nog eens een boete. Ook hebben wij speciale hondenrekken in het assortiment voor het vervoeren van honden in de auto.

Dakdragers

Etrias is de webwinkel waar u alle dakdragers van topmerken zoals Thule en Hapro online kunt kopen. Met deze handige tool kunt u uw automerk, model, type en jaartal selecteren waarna er automatisch de juiste dakdrager bij gezocht wordt zodat u zeker weet dat u dakdragers koopt die op uw auto passen. Daarnaast kunt u ook van de meest populaire auto's zien welke dakdragers daarbij passen.

Fietsendragers

Naast dakdragers biedt Etrias ook fietsendragers. Een fietsendrager maakt het mogelijk om fietsen mee te nemen met de auto, zonder dat u daar een speciale aanhangwagen voor hoeft aan te schaffen. Er bestaan verschillende manieren om de fietsen met de auto te vervoeren. Etrias biedt fietsendragers voor op het dak, voor achter de auto en voor in de auto. Al uw wensen kunt u aangeven in de filter. Bekijk hier het hele assortiment fietsendragers voor uw auto.

Dakkoffers

Een dakkoffer is zeer makkelijk, zelf en snel te monteren op de dakdragers van uw auto. Dankzij het ruime assortiment vindt u zeker een geschikte dakkoffer voor uw auto. Met behulp van de selectiemogelijkheid is het nog eenvoudiger de juiste dakkoffer te vinden. Indien u advies nodig heeft bij de aanschaf van een dakkoffer kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Reistassen

Goed zicht is erg belangrijk tijdens het autorijden. Met de passende tassensets van Carbags maakt u optimaal gebruik van de ruimte in de kofferbak en hoeft u geen spullen op de hoedenplank te leggen. Klik op de producten voor meer informatie of om uw producten direct online te bestellen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Fietskarren

De kwaliteitsproducten van onder andere de merken Burley en Thule zorgen ervoor dat uw kind(eren), huisdier(en) of bagage uiterst veilig worden vervoerd. Bestellen gaat eenvoudig en snel op Etrias.nl. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.