Poetsen

Poetsen

Bekijk ons grote aanbod artikelen in de categorie poetsen. Met bovenstaande poetsproducten kunt u uw auto weer laten blinken en stralen. Zo zijn er specifieke producten om kunststof en rubber delen een nieuw leven te geven en producten om de lak te reinigen, herstellen, verzegelen en beschermen. Bij Etrias vindt u alles voor een schone en blinkende auto!

Interieur

Hier vindt u een breed assortiment poetsproducten voor het interieur van uw auto. Onze producten zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit, waardoor ook de binnenkant van de auto er weer als nieuw uit ziet. Het assortiment bestaat uit multireinigers, lederreiniger en rubber en kunststof reinigers. Door uw interieur goed bij te houden en te onderhouden gaat uw interieur gegarandeerd langer mee. Bekijk hier het gehele assortiment.

Exterieur

Naast poetsproducten voor het interieur biedt Etrias ook poetsproducten voor de buitenkant van uw auto. Hier vindt u onder andere merken als Turtle Wax, System123, Protecton, CarPro en Meguiars. Vrijwel al onze producten zijn op voorraad waardoor wij deze dezelfde dag nog kunnen aanbieden aan PostNL. Bekijk hier het hele assortiment poetsproducten voor de buitenkant van uw auto!

Poetshulpmiddelen

De juiste poetsmiddelen zijn van groot belang voor het poetsen van uw auto. De producten bieden een uitstekende kwaliteit, waardoor uw auto er gegarandeerd beter uit zal zien. De poetshulpmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren, designs en maten. Verfijn uw wensen met behulp van de filter om snel de ideale aanwinst voor uw auto te vinden. Indien u advies nodig heeft bij de aanschaf van poetsproducten voor uw auto kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Ruiten

Goed zicht is erg belangrijk tijdens het autorijden. Met de geselecteerde reinigingsproducten op Etrias.nl hebt u altijd glasheldere ruiten. Naast glasreinigers vindt u hier ook reinigers tegen condens op de ramen. Klik op de producten voor meer informatie of om uw producten direct online te bestellen. Indien u advies nodig heeft bij de aanschaf producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Banden & Velgen

De kwaliteitsproducten van onder andere de merken Turtle Wax, System123, Protecton en Armor All zorgen ervoor dat uw banden en de kunststof aan de buitenkant van uw auto er weer als nieuw uitzien. Bestellen gaat eenvoudig en snel op Etrias.nl. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Levering is bij ons snel en direct aan huis.